KONZERVY A PASTY V ČRIEVKU

Hovädzie vo vlastnej šťave

Bravčové vo vlastnej šťave

Hovädzí guľáš

Bravčový guľáš

Mäsová zmes na špagety

Držky na paprike

Luncheon meat

Kapusta s klobásou

Nátierka Bôčiková

Nátierka Bačovská

Nátierka Bravčová Lahôdková

Nátierka Pali

Nátierka Hrianka

Pasta z údeného mäsa

Výrazná krémová nátierka z údeného bravčového mäsa a bôčiku dochutená paradajkovým pretlakom a zmesou korenín. Pasta si zachováva svoju výraznú chuť za údeninou.

Pečeňový krém

Ľahký krém ukrytý v črievku, vyrobený z bravčovej pečene, mäsa a slaniny. Krém možno servírovať na jednohubky dozdobené tmavým bobuľovým ovocím, ktoré zvýrazní chuť krému.

Nátierka Škvarková

Šunková pena